LASTEN HENKILÖKOHTAISET SATUKIRJAT

Stacks Image 166
Ikimuistoinen lahjakirja pienelle sankarille

- syntymäpäiväksi
- nimipäiväksi
- jouluksi
- muistoksi

Tilaa värikäs esite ja kirja
tilauslomakkeella!Stacks Image 175
Kirjan idea
Kuvittele lapsen riemu hänen kuullessaan oman nimensä osana kiehtovaa tarinaa. Loistavasti ja värikkäästi kuvitettu satuseikkailu lapsesta itsestään tempaa pienen lukijan mukaansa. Yllättäen hän on itse mukana ainutkertaisessa tarinassa oman suosikkisatuhahmonsa kanssa. Henkilökohtaisuus tekee lapsen lukunautinnosta moninkertaisen ja todella hauskan, hänhän kuulee sadun itsestään. Tarinan riemua lapselle lisää tärkeimpien ystävien mukanaolo. Henkilökohtaiset sadut vahvistavat ja rakentavat lapsen itsetuntoa, onhan upeaa olla satukirjan päätähti.

Kaikki sadut ovat huolellisesti kirjoitettu, arvomaailmaltaan positiivisia, ja lapsen elämää koskevia kertomuksia. Kirjoissa on loistavan värikäs kuvitus painettuna erittäin korkeatasoiselle paperille. Kovat kannet kestävät pyyhkimistä.

Henkilökohtainen satukirja painetaan yksinkappalein ja räätälöidään sinun lapsellesi. Satuihin sijoitetaan lapsen nimi, ikä, kotipaikka ja hänen 2-3 rakkainta ystäväänsä. Ikioman satukirjan kansilehdelle painetaan lahjakirjan antajan nimi, lahjoittajan oman toivomuksen mukainen toivotus (enint.35 merkkiä,välilyönnit mukaanlukien) ja mahdollinen päivämäärä/vuosi. Voit valita suosikkisaduista juuri sen, joka erityisesti miellyttää lastasi.

Kirjojen esittely
Stacks Image 248
1. Nallekarhujen maassa
Satu rakkaasta ystävästämme nallekarhusta, joka yhdessä lapsen kanssa pomppii karkkipolkua, keinuu lakritsinarulla ja sukeltaa vaaleanpunaiseen limonadiputoukseen.
Ovh. 16,90 €

Stacks Image 234
2. Dinosaurusten maassa
Mukava satu lapselle, joka haluaa tavata Tyrannosaurus Rexin ja Allosauruksen Pterodactyl lentoliskon. Jännittävä kertomus muinaisista ajoista.
Ovh. 16,90 €

Stacks Image 246
3. Nooan arkki
Lapsesi osallistuu Nooan Arkin rakentamiseen tarkoituksenaan pelastaa ihmiset ja eläimet suurelta vedenpaisumukselta. Perustuu Raamatun kertomukseen.
Ovh. 16,90 €

Stacks Image 244
4. Teräsmies & Terästyttö
Luonnonhistoriallisessa museossa tapahtuu outoja asioita ja kaiken takana on viidennestä ulottuvuudesta kotoisin oleva Mr. Mxyzptlk. Mutta hauskalla tavalla lapsesi onnistuu ratkaisemaan ongelman.
Ovh. 17,50 €

Stacks Image 232
5. Batman
Maailman suurimmassa lelukaupassa, Lelulinnassa, on tapahtunut varkaus. Maailmankuulu robotti KAT-2000 on varastettu. Yhdessä Batmanin kanssa lapsesi ratkaisee tämän robottivarkauden.
Ovh. 17,50 €

Stacks Image 242
6. Pieni merenneito
Tässä ihastuttavassa vedenalaisessa seikkailussa lapsesi yhdessä meren eläinten kanssa pelastaa Pienen merenneidon isän, Meren kuninkaan, julman merikäärme Elektran kynsistä.
Ovh. 16,90 €

Stacks Image 240
7. Kaunotar ja hirviö
Arvoituksellinen klassikkotarina, missä lapsesi on onnettoman Kaunottaren ystävä ja auttaa häntä löytämään todellisen onnen.
Ovh. 16,90 €

Stacks Image 238
8. M-a-a-a-li!
Päävoitto jalkapalloveikkauksessa antaa lapsellesi ja hänen parhaille ystävilleen mahdollisuuden päästä istumaan suosikkijoukkueen vaihtopenkille. Ja aivan yllättäen hänelle tulee mahdollisuus ratkaista jopa koko ottelu.
Ovh. 16,90 €

Stacks Image 230
9. Ballerina Prinsessa
Jokainen pikkutyttö haaveilee olevansa Prinsessa. Tässä ihastuttavassa satukirjassa toive toteutuu ja hänestä tulee aivan oikea prinsessa. Hänelle järjestetään upeat juhlat kuninkaanlinnassa ja hän saa ylleen kauniin juhlapuvun. Kuninkaalliset tanssijat esittävät baletin linnassa ja he pyytävät lastasi tanssimaan kanssaan. Tässä sadussa lapsesi saa monta uutta ystävää ja viettää heidän kanssaan ikimuistoisen päivän.
Ovh 16,90 €
Stacks Image 236
10. Maatilan eläimiä
Tule viettämään jännittävä päivä maatilalla. Tapaat paljon eläimiä ja kun myrsky nousee, osaa lapsesi toimia järkevästi auttaessaan eläimet suojaan.
Ovh 16,90 €


Tilaa värikäs esite ja kirja tilauslomakkeella!

Kirjan hinta alk.
16,90 € (sis.alv.)
Kirja toimitetaan postiennakolla.
Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Lisätietoja:
Eila Toikka
Toikka Productions Oy
Merikatu 6 A 28, 94100 Kemi, Finland
GSM +358(0)40 5640 840
eila.toikka@toikka.fi